26 veebruar 2011

Kordaläinud käsitööpäev

Põlva Kultuurikeskuses toimus järjekordne käsitööpäev, kus põhirõhk oli erinevatel õpitubadel. Inimestel on järjest enam kasvanud huvi ise midagi oma kätega valmis teha ja seda me neile seekord pakkusimegi. Huvilisi jätkus küllaga! Populaarsemad olid villapiltide ja muhu tikandi õpitoad, setu pitsiga helkurite valmistamine. Õppida sai lapitehnikat, makrameed, vöökudumist, tikkimist. Nii mõnigi läks koju omatehtud ehetega. Lapsed said paberist voltida liblikaid ja lilli. Töös olid veel kaardid ja kinkepakendid, villalinnud. Lilli sai teha nii kangast, kui ka kududa ja heegeldada. Ja leivaküpsetamine andis ehk mõnelegi julgust seda kodus ise järgi proovida.



Üles pandud oli ka näitus vanadest pitsidest ja tikanditest.


Ülevaadet piltides näeb fotoalbumis.

Oleme rõõmsad ka tagasiside üle. Oma muljed sellest päevast ja ettepanekud uute ürituste suhtes võite jätta kommentaaridesse!

4 kommentaari:

  1. Oli väga sisukas ja rõõmu pakkuv päev! Ise oma silmaga näha ja oma käega midagi ära teha katsuda on hoopis teine asi kui vaadata pilte või lugeda juhendeid. Väga väärt arendav ettevõtmine, mille eest suurimad tänud käsitööklubi rahvale ja eriti juhendajatele!

    VastaKustuta
  2. Anonüümne27.02.11, 16:45

    Suured tänud Pillele setu pitsi töötoas :)

    VastaKustuta
  3. Uskumatult vahva ja tore päev.
    Oleks palju rohkem tahtud proovida aga Muhu tikandist kaugemale ei jõudnud.
    Õpetaja nii super,et ei saanud ju jalga lasta.Aitas mis jaksas ja väga huvitav oli:)
    Suured tänud kõigile,kes sellist üritust eest veavad.

    VastaKustuta
  4. Anonüümne01.03.11, 11:28

    Täname Põlva Käsitööklubi naisi toreda puhkepäeva eest. Nii tore tegemine ja kokkusaamine. Te olete fantastilised. Ja kohv oli suurepärane. Korraldage ikka igal aastal üks õpitubadega üritus. Tahame teilt palju õppida! Erilised tänud Astale. Helile , Mallele jt ütleb Vastseliina Käsitööühing

    VastaKustuta