17 oktoober 2023

Taaskasutuslaupäev

Juba teist aastat toimus Taaskasutuslaupäev, mida korraldasid Europe Direct Lõuna-Eesti Põlva teabekeskus, Põlva Vallavalitsus ja Põlva Kultuuri- ja Huvikeskus. Sel aastal siis 14. oktoobril.

Meie panime oma klubi 30. juubeliks üles näituse ja Taaskasutuslaupäeva raames toimus ka selle avamine, aga sellest teeme varsti eraldi postituse. 

Taaskasutuslaupäeval toimusid erinevad töötoad, näha sai palju teksateemat - kuidas teksat taaskasutada, kuidas parandada, samuti erinevaid kangaste ja lõngajääkide taaskasutuse võimalusi. Keskkonnaspetsialistide juhendamisel sai selgeks jäätmete sorteerimine, toimus raamatuvahetus ja sai teha maitsevõid. KonMari korrastuskunsti konsultant tutvustas, kuidas oma kodu korda teha ja jagas korrastusnippe. Käepärastest vahenditest valmisid linnusöögimajad, ikka taaskasutus. Tegevusi ja uudistamist oli rohkemgi, kui siin üles loetud.



Keha kinnitada sai  Lionsklubi Põlva Gloria kohvikus, vallavanem keerutas plaate ja päeva lõpetuseks esines ansambel Naised köögis. 


Meie Põlva Käsitööklubi näitas, kuidas teksat taaskasutada ja parandada. 


Oli meeleolukas päev. Loodetavasti järgmise korrani!

PILDIALBUMIS rohkem pilte!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar